teisipäev, 3. november 2015

Täna on teisipäev. Hommikul läks kell seitse uni ära, äratus oli poole kaheksaks pandud. Ka pesamunal läks uni samal ajal ära. Ei jäänud me voodisse unelema vaid tõusime üles ja hakkasime askeldama. Vennal lasime magada poole kaheksani.
Tegin endale suure tassi kohvi ja lastele soojaid juustusaiu. Pesamuna nõudis lisaks ühte kohukest :) Täna tuli meil venna kooli viia. Pakkisin koti kokku, et edasi minna Kyrkisse pesamunaga. Käru võtsin ka kaasa, et lõuna ajal linna peal jalutada.
Jõudsime Kyrkise juurde poole üheksa, uksed avatakse kell üheksa. Selle pool tundi kiikusime ja mängisime õues.


Täna oli minu jaoks paar uut ema oma põnnidega. Kyrkis on ikka tore koht, kuhu oma lastega minna ja olla. Kella üheteistkümne ajal panin pesamuna riidesse ja me läksime käruga jalutama. Käisime kanali ääres parte vaatamas ja sadama juures paate. Pesamuna jäi üsna ruttu magama vankrisse. Mina aga tiirutasin mööda linna ringi. Mingi hetk hakkas kõht korisema, läksin Ica poodi ja ostsin endale paar toscabullet ja vett. Poelettidel oli ka suur valik piparkooke. Ostsin ühe paki pepparkakoreid koju kaasa. Jalutasin suurema lapse kooli lähedale parki. Istusin pargipingile ja nautisin oma kahte saiakest.
Pesamuna magas sügavalt,värskes õhus on uni alati magusam.
Kui kell oli nii palju, et vaja venna peale võtta, siis jalutasin kooli juurde talle vastu. Pesamuna ka ärkas siis ning jalutasime kõik koos auto juurde ning sõitsime koju.
Kuna päev läbi polnud kedagi kodus olnud, siis tundus maja jahe. Tõime kaminapuid ja tegime kaminasse tule.
Eile õhtul praadisin kartuleid, täna keetsin makarone ja praadisin sisse kodumaist suitsuliha. Kõrvale kastmeks sai tehtud tomatisalatit. Poistel on kõhud täis söödud ja mängivad nüüd palli. Mina kasutan seda aega, et teha sissekanne oma blogipäevikusse :)
Kell on veel vähe aga õues juba pime. Õhtud on pikad, tuleb mingi tegevus leida. Eestist võtsin kaasa oma lõngad ja vardad. Eks proovin kudumisega algust teha...
Et kontidesse sooja saada, teen ühe suure tassi kakaod endale ning krõbistan kõrvale pepparkakoreid ja siis alustan mütsi kudumisega. Üks sõbranna juba mainis, et tal oleks uut mütsi vaja :) :) Järgmine kord kui Eestisse tulen, saab oma uue mütsi kätte ja kandma hakata.

Hubast teisipäeva!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar