reede, 1. jaanuar 2016

Head uut aastat!!!

Ja ongi käes aasta uus. Nüüd tuleb meelde jätta, et viis on asendunud kuuega, seda just dokumentide täitmisel :)
Veetsime oma vana-aasta lõpu Tõhu klassivenna juures. Laud oli lookas headest toitudest, täna tuleb ilmselt sööma minna veel, sest õhtul ei jõudnud nii palju pugida. Päeval proovisime pesamuna lõunaund magama panna aga see ei õnnestunud meil mitte kuidagi. Siis kui oli aeg minna külla, jäi ta autosõidu ajal magama. Tõstsime ta võõrustajate voodisse magama, magas  seal kaks tundi. Sai osa võtta ilutulestikust ja nautida seda. Talle väga meeldis, veel tänagi räägib suure õhinaga sellest. Tegin telefoniga väikese video ka sellest, nüüd ta soovib korduvalt seda vaadata. Eelmisel aastavahetusel magas ta südöö paiku ja ärkas suure müra peale, mis õuest tuppa kostus. Siis oli ta segaduses ja me vaatasime lihtsalt aknast seda tulede mängu taevas.
Ega midagi peale aastanumbri polegi muutunud. Öösel on väike lumekiht  maha sadanud :) Mingeid uus-aasta lubadusi me ei teinud. Oleme lihtsalt positiivselt meelestatud ja loodame, et ka sel aastal läheb meie perel ja tuttavatel hästi. Eks igaüks on ikka ise oma saatuse sepp ja oma õnne valaja.
Eesmärgiks olen  seadnud rootsi keele omandamise. Pesamuna tuleks ka ilmselt lasteaia järjekorda lisada. Sügisel võiks juba harjutama hakata, siis on ta kahe ja poole aastane. 15 h nädalas on tasuta, selle eest maksma ei pea. Kui päevas 3 h lasteaias käia, oleks esialgu täiesti piisav kohanemiseks.
Olen ilmselt maininud millalgi, et Rootsis käib ajaarvestus nädalate kaupa. Järgmine vaheaeg koolist on 8 nädalal ja sellest järgmine 13 nädalal. Veebruaris me ilmselt ei tule Eestisse aga märtsis tõenäoliselt küll. Viimane koolipäev on kümnes juuni. Vanem laps tahab kindlasti Eestisse vanaisa ja vanade sõprade juurde tulla.
Loodame nüüd ka maja ehitamiseloa uuel aastal kätte saada. Saab vast siis kevadel ometi ehitama hakata. See protsess on juba niigi veninud... Ja id kaardi osas tuleb ka veel ametnike juures käia, ehk saab ka see asi lõpuks aetud.
Arvan,et järgmise sissekande blogisse teen siis, kui oleme Rootsi tagasi jõudnud.
Mis siis ikka armsad lugejad, kaasaelajad, soovin teile edukat alanud aastat. Tehke õigeid valikuid ja avage uusi uksi-aknaid. Tänase uue aasta esimese päevaga saab alustada jälle puhtalt lehelt. Me ise kujundame oma tuleviku. Elu on seiklus! Ärge kartke ja nautige elu täiel rinnal! Võtan ka ise seda soovitust kuulda :)

Olge terved ja õnnelikud!!!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar