esmaspäev, 5. oktoober 2015

Hej oktober!

Käes juba uus kuu ja  uus nädal, küll see aeg ikka möödub kiirelt. Ilmad on seni olnud ilusad, päikesepaistelised ja kuivad. Oleme palju värskes õhus viibinud ja kodu ümber toimetanud. Täna käisime issi ja pesamunaga metsas jalutamas. Suurem laps oli kenasti koolis :)





Issi näitas meile metsaonni askohta. Majakesse sisse me ei pääsenud kuna saareomanik on talveks ukse lukku pannud. Vajadusel saab tema käest võtit küsida :) Majake näeb välja nagu kämping.
Aknast piilusin sisse, seal on narivoodi ja väike riiul ning laud nelja tooliga. Nii et kes külla tuleb, see saab elamusturismi nautida :)









Testisin täna oma jalgratast ja sõitsin natuke ringi. Otsisin Blocketist rattatooli lapsele aga ei leidnud siit lähedalt midagi. Käisime suuremal lapsel koolis järel ja otsustasime käia Intersport´is https://www.intersport.se/  Gnestas. See asub meist 28 km kaugusel, kõige lähemal olev Intersport´i pood. Meil vedas, sest käimas oli kampaania ja saime nii kiivri kui rattatooli soodsalt.





 Homme saan pesamunaga sõitma minna juba. Teel kodu poole käisime läbi Vagnhäradi Hulo´st. See on riiete-jalanõude pood kogu perele. Midagi meie Eestis oleva Magazini sarnast. Siit ostsime sõrmkindaid ja sokke. Kuna sügisesed tuuled on jahedad, siis ostsin endale ühe sooja peapaela. Nüüd on kogu perel sõrmed ja varbad soojas, kõrvad kah :)
Õhtusöögiks keetsin kartuleid ja tegin kastet,  lihtne teha ja kõht saab korralikult täis.
Issi läks teise eestlase juurde garaaži alla autot putitama. Poisid mängivad toas väikeste autodega ja mina lõpetan sissekande oma blogisse ning lähen ühinen nendega.

Meeldivat õhtut kõigile!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar