esmaspäev, 7. september 2015

A good week starts with MONDAY!

Täna ärkasin äratuskella helina peale üles, see oli kell 7:25. Uni oli veel nii magus ja tukastasin paar lisaminutit veel. Mingi hetk ärkasin ehmatusega, vaatasin kella ja avastasin, et olen  kauem kui paar minutit tukastanud. Ajasin siis ennast maast lahti ja läksin vanemat poega üles äratama, täna ju koolipäev. Issi läks täna õige vara tööle, kell pool kuus oli äratus ja kell kuus juba sõitis minema. Tal on pealinnas tööd nädala jagu ja et vältida liiklusummikuid, tuleb vara startida. Seega pean mina lapse kooli sõidutama. Pesamuna veel magab nii armsalt aga kahjuks pean ka tema üles ajama, et ta kaasa võtta. Ise riides, lapsed riides - autosse ja minek.
Meil siin saarel on 14 lehma, nad on eraldatud elektrikarjusega. Saarelt välja minekuks peab avama kaks aeda.
Eile õhtul olid aga lehmad väljaspool aedikut ja meie maja ümber  rohtu söömas :) Lastel nalja kui palju, vaatasid neid terrassi pealt ja aknast. Ju nad olid siis mere kallast pidi tulnud, seal vesi madal praegu.
Lisaks lehmade vaatamisele oli ka taevas eile imeilus!
Suurem poeg kooli ära viidud, suundusime väiksemaga poodi, et osta hommikukohvi kõrvale värskeid saiakesi. Hakkan siis nautima...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar