laupäev, 12. september 2015

Meenutusi suvest

Meenutan meie suviseid käimisi... Suvel toimub Trosas  veteran autode kokkutulek. See toimub siin igal suvel. Sel aastal oli see ajavahemikus 4 juuni-13 august. Koguneti igal neljapäeval. See üritus on tasuta.  Lisaks autodele saab nautida head muusikat ja mõnusat seltskonda. Siin on link kust saab pilte vaadata http://www.trosaveteranbilsklubb.se/  Kes järgmisel  suvel mulle külla tuleb siia, siis  saame minna  koos vaatama ;)
Minu favoriidid olid need:

 Enne kooli algust jõudsime ära käia ka Kolmårdeni loomaaias http://www.kolmarden.com/.
Esimest korda käisime seal 2011 aastal, nüüd siis teist korda. Mulle seal meeldis, lastele ka. Suurem laps muidugi polnud enam nii vaimustuses, sest temal oli see teine kord käia seal. Kõndimist on palju, väiksema lapse jaoks võtsime kaasa vankri. Tema eelisatas aga vankrile issi kukil olla või ise kõndida. Vankris hoidsime toitu, jooki ja muud vajalikku.
Tiigri aias olev buss, mille seest julgemad saavad tiigreid vaadelda


Teeb kitsega tutvust














Loomaaia juures on ka tropikaarium  http://www.tropicarium.se/. 













Uus asi loomaaias on Bamses Värld  http://www.kolmarden.com/bamsesvarld. 
2011 aastal seda polnud. Seal on palju atraktsioone, millega lapsed ja täiskasvanud oma meelt lahutada saavad.  Atraktsioone on seal loomaaias palju. Väga kihvt asi on safari. Istud skylifti peale ja sõidad loomade kohal.







Üks omaette elamus oli delfiinide show. Tegin ka mõned videod aga kahjuks siia üles laadida ei saa, ütleb et liiga suur maht. Seega valisin youtube´ist ühe selle aastase videolõigu :)

Sellel aastal on loomaaed avatud esimese novembrini (kolmapäevast pühapävani). Juunis ja juulis oli ta avatud iga päev. Pileti hinnad järgmised: ühepäevapilet täiskasvanule 399 rootsi krooni , kahepäevapilet 499 rootsi krooni. Alla 3 aastastele on sissepääs tasuta. Lastele vanuses 3-12 a on  ühepäevapilet 349 rootsi krooni  ja kahepäevapilet 449 rootsi krooni.
Tropikaariumi külastamiseks tuleb osta eraldi piletid. See on avatud iga päev ( v.a jõuluõhtu). Hind täsikasvanule 120 rootsi krooni  ja lapsele 70 rootsi krooni , alla 3 a tasuta.

Kes eurodesse tahab arvutada, siis siin valuutakalkulaatori link :)  
  http://www.kalkulaator.ee/?lang=1&page=16



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar