esmaspäev, 21. september 2015

Nädalavahetusest..

Nädalavahetus möödas nagu nipsti ja jälle uus nädal alanud. Aeg aina lendab, ei peatu hetkeksi...
Laupäeval olime kodused ja toimetasime saarel. Parandasime teed, täitsime auke. Lapsed olid ka suured abilised. Suurem juhtis traktorit, issi viskas kruusa aukudesse ja meie pisemaga otsisime auke :) Pesamuna tahtis ka labidaga tööd teha,  silumise asemel tahtis uue augu kaevata. Tee pealt leidsime mõned pisikesed konnad ja emme pidi siis neid hoidma, et pesamuna lähemalt uurida saaks. Tõeline loodusesõber ja maailma avastaja...
Käib töö ja vile koos ( alati rõõmus)
Issi ja venna käisid Trosas toidupoes ka. Tagasi tulles sain armsa üllatuse, potilille.Ja lisaks lillele  veel kaks tahvlit  valget Marabou šokolaadi.

Pühapäeval oli ilm ilus, käisime SödertäljeMoraberg köpcentrum´is hommiku poolikul. Suuremale lapsele oli vaja dressipükse ja T-särke. Seal on head outlet poed ja saime soodsa hinnaga kõik, mis vaja oli. Poes kuulsime peale rootsi keele ka oma emakeelt. Oli üks eestlanna oma tütrega ostlema tulnud. Elavad ka Rootsis. Vahetasime mõne sõna ja soovisime edu üksteisele. Tore ikka võõral maal oma emakeelt kuulda.
Meestega linnas käia on muidugi võimatu. Nemad ei viitsi poes uurida ja puurida nii kaua nagu naised. Seega oli meil kiire käik. Üksinda oleksin ilmselt terve päeva seal veetnud :)
Teel koju oli taevas ilus pilvede mäng, klõpsisin pilte.



Kodu jõudes olime veel tükk aega õues, sest ilm oli hea. Sadama hakkas õhtu poolikul aga seda ka lühikest aega. Õhtul oli veel saunapäev ka.  Saun on siin saarel üks ülihea asi...
Täna, esmaspäeval viis issi suurema lapse kooli ja käis linnavalitsuses koolibussi asja uurimas. Lubati asjaga tegeleda ja tagasi helistada. Tuleb siis oodata..
Homme lähme kella neljaks koolimajja lapse arenguvestlusele. Mina pole veel klassijuhatajat näinud, Tõhk on. Saame siis teada kuidas pojal koolis läinud on.
Siin antakse koolist koju kaasa iga nädal üks paber, millel siis kirjas nädala sees toimunu ( mida mingis aines läbi töötati jne). Ja aega arvestavad nad siin nädalate kaupa (nt. 39 nädalal õppisime seda ja seda...).
Ilm on täna jälle mõnus päikseline, käisime pesamunaga jalutamas. Värske õhk mõjub ikka hästi, sest lõunaunne jäi ta kohe.
Issi läks suuremale pojale kooli järgi. Plaanivad täna veel teed parandada. Eks meie pesamunaga ka ühineme, kui ta ärganud.
Iga päev olen vaadanud  Blocketit ( see nagu Soov, kus saab osta-müüa-vahetada). Tahan endale jalgratast osta, et pesamunaga sõitmas käia. Ühe meelepärase juba leidsin, millel on kaasas ka laste rattaiste. Aga omanikuga ei saa kuidagi kontakti. Telefonile ei vasta, smsile ei vasta. Täna kirjutasin talle, ehk läheb õnneks. Ratas ise on selline :
Ma nii loodan, et saan ratta omaniku kätte ikka lõpuks ja temaga diili teha :) Kuna ilmad veel head ja kuivad, oleks super pesamunaga ringi sõita. Suuremal lapsel on jalgratas olemas, issile oleks ka vaja. Siis saaksime kõik koos sõitma minna.








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar